Om oss

Roslagens ByggnadsEntreprenad AB

RBE startades i Norrtälje januari 2008.

RBE har sedan starten erbjudit sina tjänster till såväl stora som små entreprenader. Det bland dom mer kända är Åtellet och Kulturhuset i Norrtälje. Våra huvudsakliga inriktningar är samhällsnyttiga funktioner som förskolor och skolor samt stambyten, vi har genomfört stambyten i ett flertal bostadsrättsföreningar. Vi bygger även radhusområden och flerbostadshus, detta kan du läsa mer om på hemrik.se

RBE arbetar idag både med totalentreprenader mot externa kunder och med produktion i egen regi. Våra uppdragsgivare genom åren har varit bl.a. Centrum Fastigheter i Norrtälje ABRiksbyggenBesqab , Campus Roslagen och Norrtälje Kommun och ett flertal bostadsrättsföreningar.

Vi har en egen byggavdelning med hantverkare och tjänstemän i hela ledet.

Från och med den 14 juli 2017 så blev RBE ett delägt dotterbolag till Credentia.

Credentia är sedan 2013 ett helägt bolag i koncernen Tagehus, ett tredje generationens familjeföretag, verksamt främst inom bostads- och fastighetsbranschen. Med Tagehus som en stabil och engagerad ägare skapas förutsättningar för Credentia att långsiktigt utveckla sin kärnverksamhet.

Här hittar du våra policys: KvalitetspolicyMiljöpolicy och Arbetsmiljöpolicy på Credentia

BF9K

Våra arbetsmetoder är cerfifierade enligt BF9K, ett certifikat som avser kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

 Kent Rensvik, VD och ägare

Kent mångårig erfarenhet i byggbranschen.

Bakgrund som snickare, för att sedan läsa vidare till projektutvecklare i Danmark.

Innan han flyttade tillbaka till Sverige. Där arbetade Kent som platschef och avdelningschef på Peab innan han grundade RBE AB.

Om oss