Brf Solrosen 2or och 3or

Brf Solrosen i Liesta, Rimbo

Bostadsrätterna i Liesta, Rimbo är HEMRIKs tredje bostadsprojekt i Rimbo och kommer bli 26 smarta lägenheter.

Inte bara en, utan flera, klassiska sommarvisor passar för att beskriva bostädernas läge. Även om temat onekligen andas lantlig trädgård och ängsmarker så finns många bekvämligheter närbelägna. Alldeles nyligen byggdes ICA Rimbo ut till att bli en verkligt förstklassig matbutik. Den uppskattade matbutiken ligger bara ett stenkast bort.

I samband med att vi bygger lägenheterna så anlägger vi också ett gångstråk (som du även kan cykla på, men det uppfyller inte riktigt breddkraven för att få kallas gång- och cykelväg). Den gör att du smidigt når hela Rimbos stadskärna med handel, kommunikation och fritidsaktiviteter. Se den som den lilla byvägen som Anna och Lisa i Barna i Bullerbyn använder när de ständigt glömmer falukorven.

Storleken kommer variera mellan 34 kvm – 50 kvm fördelat mellan 2-3 rum och kök. Alla med balkong eller uteplats.På fastigheten kommer det rymmas gott om parkeringar för såväl bilar som cyklar. Förråd och tvättstuga blir lättillgängligt på tomten.

Även på entrésidan/loftgången kommer det gå bra att ta sin morgonkaffe på och njuta morgon/förmiddagssolen.

Bostäderna i Liesta, Rimbo är för dig som vill skaffa dig ditt första, eller för dig, som vill skaffa dig ett bekvämare boende. Inga krusiduller. Nytt, enkelt, smidigt och massor med lantlig atmosfär.