Parhus i Solbacka Strand

Parhus i Brf Danmark

Brf Danmark kommer består av 16 parhus om ett och halvt plan som ger en känsla av semesterhusen utanför Århus i Danmark. Stramt återhållsamma med indragen takterrass.

Hållbara lösningar

Solpaneler på taken, laddstation för din el- eller laddhybrid och sedumtak på förråd är några exempel på lösningar för att ta ansvar för framtiden. Självklart byggs husen i allra högsta kvalitet och energiklass.

Äpplen, odling och lek

I området kommer vi plantera fruktträd. Perfekt för dig som gillar att göra äppelpaj, musta eller göra dina egen äppelmos. Vill du odla andra saker kommer du även ha tillgång till odlingslotter. För barnen gör vi en lättillgänglig naturlekplats som inspirerar till vara aktiv.

Småstadslivet – Norrtälje

Livet i Solbacka Strand är ett småstadsliv där du känner dina grannar, småsnackar med personalen i matbutiken och ryktena om vad som ”händer på stan” snabbt når fram. En social trygghet, brukar vissa kalla det. Vi kallar det bara för småstadsliv.

Solbacka Strand

Området består av småhus och flerbostadshus som skapar en trevlig variation av bostäder och upplåtelseformer.

När du bor i Solbacka strand kommer du kunna känna närvaron av Norrtäljeviken. Segelbåtarna som strävar mot gästhamnen, sjöfåglarna som cirklar i himlen och gäddorna som leker i vik och vass. Naturreservatet Lindholmen är framförallt omtalat för sin vackra vårflora och den bevarade ekbacken som släntar ner mot viken.